Afsluiting Oeverbos voor bouw windmolens

Kaartje afsluiting Oeverbos

De bouw van twee windmolens, voor en door burgers, in het Oeverbos gaat nu echt van start. Voor bezoekers van het Oeverbos betekent dat verschillende fiets- en voetpaden afgesloten zijn. Dit is nodig om het werk veilig voor iedereen te kunnen uitvoeren.

De plaatsing van twee turbines met een ashoogte van tachtig meter is een grote operatie. Voor het uitvoeren van de werken – zoals het leggen van funderingen en het inrichten van kraanopstelplaatsen – is het nodig om het bouwterrein af te sluiten. Wij doen dit om uw veiligheid als bezoeker van het Oeverbos te garanderen en vragen hiervoor uw begrip.

Deltapad afgesloten

Dit betekent dat vanaf 3 juli 2023 een deel van het terrein en het naastgelegen fietspad (Deltapad) niet meer toegankelijk is voor bezoekers. Zie ook het kaartje. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via de fiets- en voetpaden langs het water. Afsluitingen zijn ter plaatse met hekwerken en borden aangegeven.

Toegang autoverkeer

Tot 14 augustus 2023 is de centrale toegang voor auto’s nog toegankelijk, daarna wordt deze tijdelijk afgesloten. Omwonenden krijgen hierover persoonlijk bericht. De werkzaamheden zullen in totaal circa zes maanden in beslag nemen.

Vragen

Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag. Neem s.v.p. contact met ons op via e-mail: info@oeverwindvlaardingen.nl

Categorieën

Deel dit bericht op: